Torstai 16.5.2019
+ 12
Aurinko nousee: 03:50
Aurinko laskee: 22:39
 
 
Olet astunut blogiin RUNOUDEN SÄVELIN.
 
 
Lämpimästi tervetuloa
 
 
Nimensä mukaan blogini tarjoaa runouden säveliä,
kera tarinoiden, olen tarinan kertoja.
Kirjoitetaanpas tähän väliin jotain muuta
kuin runoa tai tarinaa, nimittäin raapustellaan

 

 

3 asiaa

 

kuva6.jpg


Vanhan kunnon blogihaasteen aika eli kolme asiaa minusta.

 

3 asiaa joista pidän...

Nukkuminen, hyvät elokuvat (vaikkapas kaikki pystinsä ansainnut Tanssii susien kanssa.Tanssii susien kanssa - Dances with Wolves - on eeppinen draamaelokuva 1990. Elokuva perustuu samannimiseen kirjaan. Dances with Wolves julkaistiin lopulta vuonna 1988 taskukirjana monen kustantajan hylättyä sen) ja kolmas asia mistä pidän on ilman muuta kesä.

3 asiaa joista en pidä...
Viha, kateus, toivottomuus.

3 asiaa joita tein viikonloppuna...
Olin mökillä, kävelin metsässä, paistoin nuotiolla makkaraa. Mukava viikonloppu oli.

3 asiaa jotka osaan...
Olen käsityö ihminen, anna minulle lankasotku ja taion siitä jotain hurmaavaa. (Teen tekstiilitaidetta, mutta myös vaatimattomampiakin käsitöitä)... Olen hyvä uimaan... Ja kokkailen että leivon vaikkapas suussa sulavia mokkapaloja.

3 asiaa joita en osaa...
Mikähän minulle olisi kuuluisaa hebreaa. Hmmm... En puhu kiinaa, en puhu italiaa ja kolmas, 3, no...en raataile persiaa.

3 asiaa jotka haluaisin osata...
No, eipäs siitä haittaakaan olisi jos puhuisi useita kieliä. Kerran aloitin espanjan opiskelun, menin valtavalla innolla kurssille, hankin jopa uuden tyylikkään salkunkin, no... kurssi jäi silloisten kiireiden alle, ja tänä päivänä osaan sanoa vain hola.  Ei olisi haittaa, jos osaisi vaikkapas sitä 2 kiinaa ja 3 persiaakin.

3 asiaa jotka minun pitäisi tehdä...
Tahtoisin tehdä jonkun huikean seinätekstiilin, taideteoksen... juosta maratonin, vanheta tyylillä.

3 asiaa joista stressaan...
Negatiiviset asiat, ilkeys ja maailman pahuus.

3 asiaa jotka saavat minut rentoutumaan...
Nukkuminen, omistan Prinsessa Ruususen unen lahjat, hyvän kirjan lukeminen, 3 uiminen rentouttaa.


3 asiaa joista puhun usein...
Puheenaiheet vaihtelevat, päivän tapahtumista, polttavista puheenaiheista, kuulumisista.

3 asiaa jotka puen mielelläni päälle...
Mekko, hame, paita

3 asiaa joita en pue päälleni...
Ehkä jotkut kulttuuri vaatteet, jos kulttuuri ei pitäisi moisesta, vaikkapas saamelaisten asua. 1 päähinettä 2 paitaa 3 kenkiä ?

3 asiaa jotka haluaisin hankkia...
Rakenne kynnet, muotiluomuksia, ja tietenkin kesäkukat pitää laittaa, on ollut kylmiä öitä, orvokit paleltuisivat yöllä, joten kesäkukat on vielä laittamatta.

3 asiaa joista unelmoin...
1 Lottovoitto = Tahtoisin olla miljardööri, luksus huviloineen, huvipurseineen... hieno lady...viimeisen päälle tällätty ja pyntätty, kauneusleikkauksillekkin voisin sanoa kyllä, kutrini kampaajan kampaukselle taikomat, timanttiriipukset korvissa. 2 Ja ilman muuta tekisin hyväntekeväisyyttä, luotettavan hyväntekeväisyys järjestön kautta tai lähetystyötä. Hyväntekeväisyys pitäisi olla äärimmäisen luotettava, että nälkiintynyt raukka myös saisi sen kupillisen riisiä. Koska olisin miljardööri, nakkaisin saman tien nälkiintyneelle orvolle muutaman miljoonan...3 Mistä unelmoin... suurimmat osat unelmistani ei liity materiaan... en ole materialisti... unelmoin onnellisuudesta, ikuinen onni lie mahdotonta, mutta onnen sirpaleet ja onnen sekunnit ovat saavutettavissa, harmoniasta... tekisin vain asioita mitkä tekevät minut onnelliseksi...

3 asiaa joita pelkään...
En pidä 1  skorpioneista, ja en mielelläni katso karmivaa 2 kauhuelokuvaa... 3 tornado/trombi (suloisessa tuhansien järvein maassamme ei ole tornadoja/pyörremyrskyjä, onneksi)

3 asiaa joiden toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
1 Hmmm... toivoisin, että tv stä tulisi parempaa ohjelmaa, laadukkaita elokuvia... kanavia on lukusia, ja tuntuu, ettei miltään kanavalta tule mitään, ennen kanavia oli yksi, 1 ja koko ajan hyvää ohjelmaa 2 Kesälomareissu. Ja kolmas... olen menossa juhliin... kiva piipahtaa kampaajalla hakemassa kampaus, juuri tilasin juhlamekon netistä & kengät... mukavat juhlat

 

Sädehtivää torstaita kaikille upeille blogini runouden sävelin lukijoille : )

 

Osallistu sinäkin 3 asiaa

blogihaasteeseen