Runoilijatar kodassa : )

 

kota.jpg

 

 

Luonnon helmassa ruoka maistuu herkulliselta.


 Vinkkejä:

Pilko peruna pieniksi palasiksi, ja laita ne folioon voinokareen kera, paista hetki ja lisää sitten juustoa ja tietenkin - ilman muuta - valkosipulia
 

Makkara kuuluu kesään.
 

Pihviä ei kannata käännellä liikaa niiden paistuessanäin siitä tulee mahdollisimman rapea ja herkullinen.
 

Tomaatit sopii paistettavaksi että paprika. Paprikan voi täyttää kinkulla ja juustolla.
 

Ananaksesta tulee mainio jälkiruoka, sopii paistettavaksi.

Ja halkaise banaanin kuori pitkittäissuunnassa ja laita suklaanappeja sekä pieniä vaahtokarkkeja. Paahda.
 

Ja kuorruta suussa sulavat sapuskat tarinoilla.
 

Nuotion loimu ja rätinä vaatii aina tarinan.
 

Olet blogissa runouden,
tarjolla
blogissa runouden sävelin fiktiivisiä tarinoita, olen tarinan kertoja.