Kokkailin juuri lihapullia,suussa sulavia... kunnon lihapullia, ja tämä inspiroi tämän päivän tarinaani. Lukaise blogiani pidemmälle, tarjolla lihapullien ohje ...

 

ruusujarunoilijatar.jpg


Tarina on nimeltään:


Ei kiitos.

 

Rouva asteli television keskustelu ohjelmaan.

Hän on kokki, ja raapustellut suositun kokki kirjan.


Keskustelu ohjelma alkoi säästä keskustelemalla.
- Kyllä tarkenee, toteaa kokki, lämpömittarin kivutessa plus kolmeenkymmeneen.


Tämän jälkeen suositussa keskustelu ohjelmassa, keskustellaan tietenkin resepteistä. Suussa sulavista lihapullista, grillauksesta, kasvisruokavalioista

unohtamatta mansikkakakkua

pois jättämättä japanilaista keittiötä.


Ja kuin yllättäen haastattelija tekee erikoisen kysymyksen.
Hän on hyvä haastattelija, hän osaa kysyä oikeitaja hyviä kysymyksiä.


- Mikä on viisain ja paras tekosi elämässäsi ?
- Olen osannut sanoa huumeille, ei kiitos, toteaa kokki.

Hän rakastaa raittiutta.


Ja hän saa valtaisat ablodit yleisöltä. Myös Manta kotikatsomossa tv:n äärellä yhtyy abloodeihin.


Sen pituinen se.

 

Loppusanat tarinaan, koska tarinasta löytyi kokki, tähän blogimerkintään sopii kuin voi puuroon suussa sulava kokkaus ohje.


Japanilainen kanaruoka


400 g     kananlihaa     
1 kynsi     valkosipulia     
1 siivu     inkivääriä, tai laita maun mukaan    
ripaus     pippuria     
1,5 rkl     vettä     
1,5 rkl     soijakastiketta     
2 rkl     vehnäjauhoja     
2 rkl     perunajauhoja     

    Leikkaa kananliha pieniksi paloiksi.
    Laita kananlihat muovipussiin.
    Purista muovipussiin myös valkosipulin kynsi ja tuoretta inkivääriä.
    Kaada pussiin mukaan myös vesi ja soijakastike. Lisää pippuri
    Sekoita ainekset pussissa tasaiseksi.
    Noin puoli tuntia ja liha saa makua.
    Sen jälkeen lisää jauhot pussiin ja sekoita tasaiseksi
    Lisää pannulle runsaasti öljyä / upota kananpalat öljyyn
    Paista.

A vot

 

Tarjoillaan riisin ja salaatin kera : )